Projectbegeleiding

Bij de bouw of renovatie van een bedrijfsgebouw of huis komt veel kijken. Voortdurend liggen keuzes op tafel die invloed hebben op de toekomst én op het budget. En dat terwijl een bouwproject voor de meeste mensen geen dagelijkse kost is. Wél voor Buro39 uit Genemuiden.

Met onze expertise en jarenlange ervaring nemen wij opdrachtgevers veel werk en zorgen uit handen. Ons doel is simpel: zorgen dat opdrachtgevers volledig naar wens werken of wonen in een gebouw dat tegen de juiste prijs is gerealiseerd.

Als projectbegeleider zijn we de schakel tussen opdrachtgever, bouwers en andere betrokkenen. Wij houden zicht op de grote lijnen én hebben oog voor de details. Buro 39 zorgt dat het project voldoet aan alle wet- en regelgeving en regelt het tijdrovende vergunningentraject.

Vaak zit Buro39 vanaf het eerste idee aan tafel. Omdat we een brede kennis hebben van de bouw, levert dat opdrachtgevers veel voordelen op. Regelmatig nemen we projecten vanaf de tekentafel tot de sleuteloverdracht voor onze rekening. Het komt voor dat wij voor een langere periode meerdere dagen per week op het project aanwezig zijn als aanspreekpunt voor de uitvoerende partijen. Buro39 werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers en heeft onder meer veel ervaring in de zorg en horeca.