Facilitair

Een dealerdag in het vooruitzicht en plotseling hapert de geluidsinstallatie. Tientallen restaurantbezoekers reserveren en ineens werkt de keukenapparatuur niet goed. Een belangrijke beurs en het projecttapijt blijkt niet leverbaar. Morgen open huis en het schoonmaakbedrijf komt niet opdagen.

Allemaal ‘gedoe’ waarop ondernemers niet zitten te wachten. Zij nemen dan contact op met Buro 39 uit Genemuiden. Als de spanning toeneemt, blijven wij rustig en doen we een beroep op ons uitgebreide netwerk. Wij bellen de vakmensen die uw probleem oplossen.

Buro 39 is ook in minder hectische periodes de professional in facilitaire dienstverlening. Ook dan nemen wij opdrachtgevers ‘gedoe’ uit handen, zodat zij zich op hun eigen specialismes of specialiteiten kunnen richten. Buro 39 levert bijvoorbeeld betrouwbare en betaalbare schoonmakers, adviseert over onderhoud en bouwtechnische zaken en denkt mee over interieur en exterieur.

Kortom: niet voor elk wissewasje een ander bedrijf, Buro 39 regelt het!

Prymaxx brandblusser

Buro 39 is officieel dealer van Prymaxx. Dat is de Nederlandse fabrikant van innovatieve brandbestrijdingsoplossingen. De gecertificeerde ‘next generation’ brandblussers voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Omdat ze gemaakt zijn van kunststof zijn ze licht in gewicht. Belangrijk voordeel is dat gebruikers de brandblussers zelf mogen keuren. Meer weten over deze vernieuwende producten? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek!