Bouwkunde

Bouw op Buro 39! Wij hebben veel ervaring in de bouwwereld en beschikken op een breed terrein over specialistische kennis. Een bouwproject is meestal tijdrovend en ingrijpend, maar voor de meeste betrokken geen dagelijkse kost. Voor Buro 39 is dat wel het geval. Wij staan ondernemers en particulieren met raad en daad terzijde.

Voor bouwondernemers

Buro 39 uit Genemuiden is een extern deskundige voor veel bouwondernemers. Bijvoorbeeld voor het opstellen van begrotingen, calculaties, kostenramingen of een extra check op werktekeningen. Ook maken ze gebruik van onze expertise op het gebied van asbestsanering of duurzaamheid. Regelmatig werken wij als projectbegeleider. Buro 39 werkt in opdracht van zowel grote bouwondernemingen als beginnende ZZP’ers.

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Nodig ons uit voor een vrijblijvende kennismaking!

Voor bedrijven en particulieren

Een woning of kantoor bouwen is een ingrijpend besluit. Het gebouw moet immers even meegaan en het budget is meestal niet oneindig. De meeste particulieren of ondernemers bouwen een of hooguit twee keer in hun leven. Logisch dat ze niet beschikken over belangrijke expertise. Buro 39 heeft die deskundigheid wel in huis.

Wij helpen bij het maken van de juiste keuzes. Dat doen we als projectbegeleider of als deskundige op een onderdeel. Buro 39 maakt bijvoorbeeld bouwtekeningen, kostenramingen en calculaties. Ook regelen we de benodigde vergunningen en zorgen we dat de bouw voldoet aan alle wet- en regelgeving. Buro 39 is bovendien gespecialiseerd in duurzaamheid.

Ondersteuning nodig bij uw bouwproject? Laten we eens van gedachten wisselen!

Asbest

Nederland moet af van asbest. Die ambitie van de rijksoverheid betekent dat veel ondernemers en particulieren het materiaal uit hun gebouw moeten verwijderen. Vaak zijn dat tijdrovende en kostbare klussen. Buro 39 adviseert over de juiste aanpak die past binnen het budget. Bezig met verwijderen van asbest in het dak of een gebouw? Schakel dan de deskundigheid van Buro 39 in.

Erkend deskundige energielabel

Definitief energielabel voor uw woning nodig? Buro 39 in Genemuiden is erkend deskundige energielabel. Wij stellen in opdracht van particulieren en makelaars een definitief energielabel vast. Slechts een select aantal deskundigen is hiertoe bevoegd. Aanvraagproces voor een energielabel doorlopen en op zoek naar een erkend deskundige? Neem dan contact met ons op.